Menu Close

Vertel ons uw behoeften en vind de werklening die bij u past

Binnen- of buitenwerk nodig om uw woning te verbeteren? Kies dan voor het Beqo werktegoed.

Geef uw huis nieuw leven

Afhankelijk van de omvang van uw project en uw beschikbare budget werken we samen met u een renovatielening op maat uit.

Uw online en collaboratieve werklening

Wilt u uw huis transformeren of verfraaien? Bent u op zoek naar een werklening om uw project te financieren? Beqo biedt u een vernieuwende oplossing onder haar woonleningen. De Beqo werklening is een persoonlijke lening van Beqo.

Hiermee kunt u uw werk in uw huis, uw huis of uw appartement financieren. De lening voor werken maakt het bijvoorbeeld mogelijk om energiebesparende werken zoals isolatie of zonnepanelen te financieren.

Krijg antwoord op uw vragen

Heeft u vragen over uw aanvraag? Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via 78 762 764 of schrijf ons hier.

 

Elke dag van de week van 8.00 tot 21.00 uur.

 

Weekenden van 10.00 – 20.00 uur

Wat is een werklening?

Het werkkrediet is een soort persoonlijke lening die kan worden toegewezen aan de uitvoering van het werk, dat wil zeggen die alleen kan worden gebruikt voor de uitvoering van het werk. Deze leenoplossing wordt veel gebruikt als het gaat om het verfraaien of renoveren van je woning. Zeker omdat dit zowel voor een hoofdverblijf als voor een tweede verblijf geldt.

Hoe te abonneren

Vul het kredietaanvraagformulier in.

Per e-mail verzonden, uw ondersteunende documenten voor de studie van uw verzoek.

Wij bestuderen uw aanvraag in overeenstemming met onze financieringsvoorwaarden.

Komt u in aanmerking, dan keuren wij uw aanvraag goed en heeft u de lening binnen 48 uur.

Waarom kiezen voor Beqo auto krediet

Wij ondersteunen u bij de administratieve procedures

Een aantrekkelijk tarief

Speciale aanbieding vanaf 1,9% vast JKP

Speciaal gemaakt

Uw huis is niet het huis van uw buren. Ons advies is afgestemd op jouw profiel.

Een specialist aan uw zijde

1e onmiddellijke reactie in principe

De werklening, waar bestaat die uit?

Wat wij dit noemen, is een vorm van consumptief krediet, toegewezen aan een specifiek gebruik: in dit geval gaat het erom u een bedrag toe te staan ​​om werkzaamheden in uw huis uit te voeren, of u nu eigenaar bent of huurt.

Met deze lening kunt u uw woning renoveren of inrichten door een beroep te doen op een bedrijf of door de werkzaamheden zelf uit te voeren. Als u onroerend goed wilt kopen of werkzaamheden wilt uitvoeren die verband houden met de verwerving van dit onroerend goed, is het eerder een hypotheek die bij u past.

Waarom wij?

+ 1
Klanten
+ 1
tevreden klanten
+ 1
Financiële projecten

Beqo, krediet en ook... verzekering

Wij helpen u niet alleen, wij beschermen u.

Omdat het leven ook bestaat uit onvoorziene gebeurtenissen: echtscheiding, overlijden, baanverlies, werkonderbreking… kan het moeilijk zijn om uw maandelijkse betalingen te betalen.

Uw huis of uw auto verzekeren lijkt ons vanzelfsprekend, dus waarom zou u dat ook niet doen met uw tegoed?

Onze partners

Financier alle soorten werk

Bij de verwerving van een woning komt vaak werk kijken, tenzij de lener een woning volledig uitgerust en instapklaar koopt, wat niet vaak het geval is. De aankoop van een oud huis kan net als een bouwproject (binnenafwerking, schilderwerk, exterieur) aanleiding geven tot renovatiewerken (isolatie, raam, dak, decoratie, beslag, enz.).

Deze kleine en middelgrote werken kunnen op verschillende manieren worden gefinancierd, hetzij door de bedragen in de hypotheek verbonden aan de verwerving van het onroerend goed op te nemen, hetzij door achteraf een lening voor werken aan te gaan.

Voor wat betreft de ruwbouw (funderingen, kruipruimte, muren, vakwerk etc.) is meer geld nodig en dus een beroep op passende financiering, zoals bijvoorbeeld een hypotheek. Het belangrijkste is om het type krediet te definiëren en vooral het totale te financieren bedrag om de voltooiing van het werk te garanderen.

Hoe een werklening krijgen?

Het verkrijgen van een werklening is in wezen gebaseerd op het profiel van de lener. Dit vereist een studie van haar financiële situatie en vooral haar schuldgraad. Naast de haalbaarheidsstudie is het profiel van de lener belangrijk, hij moet een regelmatig inkomen rechtvaardigen en een gezonde banksituatie hebben, dat wil zeggen een afwezigheid van bankieren.

Het proces is relatief eenvoudig, aangezien u alleen een lening hoeft aan te vragen bij een gespecialiseerde organisatie, waarbij u ervoor zorgt dat u het bedrag van het werkproject specificeert, evenals de financiële situatie van de lener. Afhankelijk van de terugbetalingscapaciteit worden één of meerdere voorstellen naar de lener gestuurd. Deze kredietbureaus zijn gewoon traditionele banken, intermediairs en kredietinstellingen.

Concurrerend bieden is een praktijk die steeds vaker wordt gebruikt door leners die de beste kredietvoorwaarden willen verkrijgen (bedrag, tarief, looptijd). organisaties. Idealiter concentreert u uw aanvraag op maximaal 3 entiteiten om gefocust te blijven op uw doelstelling en om aanbiedingen gemakkelijker te kunnen vergelijken. De aanvraag voor werkkrediet kan tegelijkertijd of opeenvolgend worden gedaan, afhankelijk van de aanbiedingen.

Beqo, de oplossing voor je werktegoed

Voor het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden in huis kun je gebruik maken van het Beqo werktegoed. Hoe het werkt ? Met Beqo dien je in slechts 5 minuten een aanvraag in op het peer-to-peer leningplatform. U hoeft geen enkel bewijs te overleggen, enkel uw identiteitsbewijs, uw bankkaart om uw termijnen terug te betalen en uw bankidentificatiegegevens voor de analyse van uw dossier.

Nadat uw aanvraag is ingediend, ontvangt u binnen 24 werkuren een reactie per e-mail. Zodra uw aanvraag is geaccepteerd, moet u uw leningsaanvraag bevestigen en de leningsovereenkomst ondertekenen, waarna u het geld binnen 48 uur op uw hoofdrekening ontvangt, afhankelijk van de bank.

Hoe gaat het met de aflossing van de lening? Het is eenvoudig, u kiest zelf een aflossingstermijn van 3, 6 of 84 maanden. Bovendien kunt u bij het ondertekenen van het leningscontract de opnamedatum kiezen die u uitkomt.

Met Beqo kent u de totale kost van uw krediet. Zo kunt u beginnen met het maken van plannen voor het werk, de benodigde apparatuur kopen of zelfs beginnen met het maken van schattingen.

EEN KREDIET BINDT U EN MOET TERUGBETALING WORDEN. CONTROLEER UW TERUGBETALINGSCAPACITEIT VOORDAT U ZICH BESLIST.

Wij zijn een financiële organisatie met jarenlange ervaring. Wij zijn een meerwaarde voor uw bank. We staan ​​altijd klaar om met u samen te werken en bieden u volledige financiële ondersteuning.

Online service is 24 uur per dag beschikbaar

© 2022, NeaKrediet. Alle Rechten Voorbehouden.