Menu Close

Een adempauze nodig? Je hebt eindelijk besloten om op vakantie te gaan;

Wat de bestemming, het vervoermiddel, de geplande activiteiten ook zijn, Beqo ondersteunt u bij uw project.

Financiering van uw reis of een deel van uw reis

Tot € 49.990 over een vergoedingsperiode die zich 6 tot 96 maanden kan verspreiden. De maandelijkse lening maandelijkse lening past zich aan uw middelen aan.

Een reis is voorbereid

Een reis, niets zoals het om je op te vrolijken, schakels aan te spannen met je geliefden, bevoorrechte momenten met kinderen door te brengen … alleen mooie dromen in perspectief.

Reis Beqo Credit is een persoonlijk krediet waarmee u een som geld kunt hebben dat gedeeltelijk of geheel kan worden gebruikt. Dit wordt gereconstitueerd over de vergoedingen en stelt u in staat om onvoorziene kosten te bieden tijdens uw verblijf.

Krijg antwoord op uw vragen

Heeft u vragen over uw aanvraag? Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via 78 762 764 of schrijf ons hier.

 

Elke dag van de week van 8.00 tot 21.00 uur.

 

Weekenden van 10.00 – 20.00 uur

Wat is een reiskrediet?

Als u een paar dagen rust wilt nemen om te reizen, of het nu is om een ​​vreemde cultuur te ontmoeten, op zoek naar het strand en de zon of om met uw rugzak op de weg te reizen, heeft dit type project een niet -verwaarloosbaar dat kan je vertragen.

Bij Beqo is reiskrediet met name eenvoudig in te stellen en genereert geen verplaatsing (100% online abonnement). Om al uw projecten te financieren, van € 1.500 en tot € 49.990, verplicht dit type krediet ook niet om te vertrouwen op enige persoonlijke bijdrage.

Hoe te abonneren

Vul het kredietaanvraagformulier in.

Per e-mail verzonden, uw ondersteunende documenten voor de studie van uw verzoek.

Wij bestuderen uw aanvraag in overeenstemming met onze financieringsvoorwaarden.

Komt u in aanmerking, dan keuren wij uw aanvraag goed en heeft u de lening binnen 48 uur.

Waarom kiezen voor Beqo reis krediet?

Wij ondersteunen u bij de administratieve procedures

Een flexibel en concurrerend aanbod

Maandelijkse betalingen die naar boven of naar beneden kunnen worden aangepast, geen bewijs van project vereist…

Financier uw reis geheel of gedeeltelijk

Tot € 44.999 over een aflossingsperiode die kan variëren van 6 tot 96 maanden. De maandelijkse betaling van uw reislening past zich aan uw middelen aan.

De elektronische handtekening

De elektronische handtekening garandeert een vermindering van administratieve formaliteiten en papierverbruik.

Een reistegoed verkrijgen - Operatie

De kredietaanvraag kan worden gedaan bij een bank of een tussenpersoon in bankzaken. Dit kan verschillende kredietverstrekkers met elkaar in concurrentie brengen om zijn klant het beste aanbod tegen het beste tarief te bieden om zijn vakantie te financieren.

Alle vooraf door de aanvrager verstrekte informatie stelt de bank in staat om zijn geschiktheid vast te stellen door het profiel van de lener te bestuderen en in het bijzonder zijn financiële situatie en eventuele openstaande bedragen waarop hij eerder heeft ingeschreven.

Waarom wij?

+ 1
Klanten
+ 1
tevreden klanten
+ 1
Financiële projecten

Beqo, krediet en ook... verzekering

Wij helpen u niet alleen, wij beschermen u.

Omdat het leven ook bestaat uit onvoorziene gebeurtenissen: echtscheiding, overlijden, baanverlies, werkonderbreking… kan het moeilijk zijn om uw maandelijkse betalingen te betalen.

Uw huis of uw auto verzekeren lijkt ons vanzelfsprekend, dus waarom zou u dat ook niet doen met uw tegoed?

Onze partners

Het verkrijgen van een reiskrediet - hoe het werkt

De kredietaanvraag kan worden gedaan bij een bank of een tussenpersoon in bankzaken. Dit kan verschillende kredietverstrekkers met elkaar in concurrentie brengen om zijn klant het beste aanbod tegen het beste tarief te bieden om zijn vakantie te financieren.

Alle vooraf door de aanvrager verstrekte informatie stelt de bank in staat om zijn geschiktheid vast te stellen door het profiel van de lener te bestuderen en in het bijzonder zijn financiële situatie en eventuele openstaande bedragen waarop hij eerder heeft ingeschreven.

Waarom Beqo kiezen voor je reislening?

Er zijn slechts 3 criteria waaraan u moet voldoen om een ​​Beqo-lening te krijgen: meerderjarig zijn, in grootstedelijk Europa wonen en een lopende rekening bij een bank hebben. De hoogte van de maandelijkse betalingen is transparant, duidelijk en zonder verrassingen. Een lening zonder bewijsstukken: er zijn geen vliegtickets of facturen nodig.

Een persoonlijke lening afsluiten bij Beqo is eenvoudig! De aanvraag is in een paar klikken gedaan.

Een verantwoord aanbod aangepast aan uw financiële situatie: wij gaan actief de strijd aan tegen overmatige schuldenlast. Het geld is enkele uren na ondertekening van de kredietovereenkomst beschikbaar. U kunt de lening in maximaal 84 termijnen in uw eigen tempo terugbetalen. Verschillende opties zonder extra kosten: vervroegde aflossing om de looptijd van de lening te verkorten, keuze van de opnamedatum.

Financier uw reis veilig

Of u nu op pad wilt om een ​​vreemde cultuur te ontmoeten, wilt zonnebaden op een fijn zandstrand, aan de voet van de kokospalmen, of kilometers te voet, met de rugzak, alleen of met uw dierbaren wilt afleggen, dit soort projecten heeft vaak een afschrikkende kosten.

Een reis naar de andere kant van de wereld of een reservering in een luxe hotel is niet voor iedereen weggelegd! Om uw welverdiende vakantie te financieren kunt u een reistegoed afsluiten. Net als een huwelijkslening of een vakantielening is het een persoonlijke lening die u niet alleen kan helpen om het benodigde budget voor uw reis te verkrijgen, maar ook om eventuele uitgaven ter plaatse te dekken.

Het is aan jou om de tijd van het jaar te kiezen die het beste bij je past, de bestemming en de duur van je verblijf, maar ook het type reis dat je van plan bent te maken. Als het bijvoorbeeld een georganiseerde reis is, zijn vervoer, accommodatie en bezienswaardigheden inbegrepen in het totaalbedrag van de reis.

EEN KREDIET BINDT U EN MOET TERUGBETALING WORDEN. CONTROLEER UW TERUGBETALINGSCAPACITEIT VOORDAT U ZICH BESLIST.

Wij zijn een financiële organisatie met jarenlange ervaring. Wij zijn een meerwaarde voor uw bank. We staan ​​altijd klaar om met u samen te werken en bieden u volledige financiële ondersteuning.

Online service is 24 uur per dag beschikbaar

© 2022, NeaKrediet. Alle Rechten Voorbehouden.