Menu Close

Op naar je nieuwe projecten!

Ongeacht de specificiteit van uw persoonlijke leningproject, vind de Beqo-oplossingen en profiteer van verantwoorde financiering om uw wensen waar te maken.

een toegankelijke lening op maat

Wil je een persoonlijk project uitvoeren? Profiteer van ons aanbod: een tarief vanaf 1,90% Vast JKP voor € 8.000 gedurende 12 maanden.

de Beqo persoonlijke lening?

Bevindt u zich in een financiële situatie waardoor u niet kunt investeren in nieuwe projecten, maar heeft u er een aantal die in behandeling zijn? Dan kan het interessant zijn om je te verdiepen in persoonlijke leningen.

De persoonlijke lening is een vorm van consumptief krediet waarmee u al uw projecten kunt financieren, ook zonder bijdrage.

Krijg antwoord op uw vragen

Heeft u vragen over uw aanvraag? Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via 78 762 764 of schrijf ons hier.

 

Elke dag van de week van 8.00 tot 21.00 uur.

 

Weekenden van 10.00 – 20.00 uur

Wat is de persoonlijke lening?

Onder de ietwat technische naam is de persoonlijke lening gewoonweg een vorm van consumptief krediet, net als een doorlopend krediet en een toegekend krediet. Zijn bijzonderheid? Flexibiliteit. Zoals alle consumentenleningen is de persoonlijke lening uitsluitend gericht op particulieren.

Door zijn toegankelijkheid is het het consumentenkrediet met het grootste publiek: de voorwaarden gekoppeld aan leeftijd en inkomen zijn, net als medische selectie, immers minder ingrijpend.

Hoe te abonneren

Vul het kredietaanvraagformulier in.

Per e-mail verzonden, uw ondersteunende documenten voor de studie van uw verzoek.

Wij bestuderen uw aanvraag in overeenstemming met onze financieringsvoorwaarden.

Komt u in aanmerking, dan keuren wij uw aanvraag goed en heeft u de lening binnen 48 uur.

Waarom kiezen voor Beqo persoonlijk krediet

Wij ondersteunen u bij de administratieve procedures

Simpel en menselijk

Het beste van technologie met uiterst beschikbare experts

De laagste tarieven

Met contracten met uitstekende garanties

100% digitaal hulpmiddel

Online aanvraag, reactie binnen 24 uur snel en vrijblijvend

Hoe werkt de persoonlijke lening?

De persoonlijke lening is een afschrijfbaar krediet. Na ondertekening van het contract betaalt u gedurende een vooraf bepaalde periode maandelijks een deel van het geleende bedrag terug. Het vaste tarief van een persoonlijke lening of APR (Annual Effective Annual Rate) verschilt per kredietverstrekkende financiële instelling.

De aflossingstermijn van de lening heeft ook gevolgen voor de totale kosten van de persoonlijke lening. Hoe sneller u kunt aflossen, hoe lager de rente zal zijn. Omgekeerd, hoe meer u uw aflossingen spreidt, hoe meer de rentevoet van uw consumptief krediet naar boven wordt bijgesteld.

Waarom wij?

+ 1
Klanten
+ 1
tevreden klanten
+ 1
Financiële projecten

Beqo, krediet en ook... verzekering

Wij helpen u niet alleen, wij beschermen u.

Omdat het leven ook bestaat uit onvoorziene gebeurtenissen: echtscheiding, overlijden, baanverlies, werkonderbreking… kan het moeilijk zijn om uw maandelijkse betalingen te betalen.

Uw huis of uw auto verzekeren lijkt ons vanzelfsprekend, dus waarom zou u dat ook niet doen met uw tegoed?

Onze partners

Voor wie is de persoonlijke lening bedoeld?

Zoals alle consumentenleningen is de persoonlijke lening uitsluitend gericht op particulieren. Door zijn toegankelijkheid is het het consumentenkrediet met het grootste publiek: de voorwaarden gekoppeld aan leeftijd en inkomen zijn, net als medische selectie, immers minder ingrijpend.

Het is bijvoorbeeld heel goed mogelijk dat 60-plussers profiteren van een persoonlijke lening om bijvoorbeeld hun reisplannen te financieren.

Verlaag de kosten van uw Beqo persoonlijke lening

Als je eenmaal het contract hebt getekend, is het niet meer mogelijk om de kosten van een persoonlijke lening te verlagen. Als u echter financiële problemen ondervindt, kan de geldschieter opnieuw over het contract onderhandelen.

Anders is het terugkopen van krediet wellicht het antwoord op uw vraag. Dit houdt in dat je je tegoed laat aflossen door een kredietverstrekker, om zo opnieuw te beginnen met een nieuwe lening.

Hoe u uw persoonlijke lening online kiest Beqo

Om te bepalen welke online persoonlijke lening het beste bij jouw profiel past, moet je alle soorten leningen analyseren en vergelijken. En hiervoor zijn er enkele functies die erg belangrijk zijn en die u moet analyseren voordat u online een persoonlijke lening aanvraagt.

>Minimum- en maximumbedrag: door te controleren of dit bedrag overeenkomt met wat u nodig heeft, kunt u gerichter zoeken om online een persoonlijke lening aan te vragen.

>Terugbetalingsperiode: het kiezen van een periode waarmee u een comfortabele maandelijkse bijdrage kunt krijgen die is aangepast aan uw economische draagkracht, is de sleutel om ervoor te zorgen dat u op een verantwoorde manier de betalingen van de persoonlijke lening online kunt voldoen.

>Type rente: u moet de nominale rente en het JKP zeer goed analyseren om online de beste leningen tegen de laagste kosten te vinden. Het is vooral belangrijk dat u het JKP (jaarlijks percentage) analyseert, omdat hierin de rente op het geleende kapitaal is opgenomen, evenals eventuele andere kosten of uitgaven.

>Commissies en extra kosten: Het is mogelijk om online persoonlijke leningen te vinden zonder commissies of met zeer lage commissies, dus het is raadzaam om u op dit aspect te concentreren. Commissies en andere vergoedingen kunnen de kosten van de lening aanzienlijk verhogen.

Sluit een persoonlijke lening af

Beqo biedt u een financieringsoplossing waarmee u uw wensen kunt waarmaken en projecten kunt realiseren die voor u belangrijk zijn: de persoonlijke lening.

De persoonlijke lening aangeboden door Beqo is bedoeld voor personen met niet-professionele behoeften. Dit consumentenkrediet maakt het bijvoorbeeld mogelijk om projecten zoals een huwelijk, een reis, de aankoop van een consumptiegoed, enz. te financieren.

Multi-project persoonlijke leningaanbieding van € 1.000 tot € 80.000 terugbetaalbaar over een periode van 12 tot 60 maanden tegen het vaste jaarlijkse effectieve tarief (JKP) variërend van 0,99% tot 2%. Het JKP varieert afhankelijk van het geleende bedrag en de gekozen terugbetalingstermijn.

Onder voorbehoud van bestudering en aanvaarding van uw dossier door Beqo. U heeft een herroepingsrecht.

EEN KREDIET BINDT U EN MOET TERUGBETALING WORDEN. CONTROLEER UW TERUGBETALINGSCAPACITEIT VOORDAT U ZICH BESLIST.

Wij zijn een financiële organisatie met jarenlange ervaring. Wij zijn een meerwaarde voor uw bank. We staan ​​altijd klaar om met u samen te werken en bieden u volledige financiële ondersteuning.

Online service is 24 uur per dag beschikbaar

© 2022, NeaKrediet. Alle Rechten Voorbehouden.