Menu Close

Omdat je huis en alles erin het kostbaarste is dat je hebt,

Beqo biedt u een Opstalverzekering aan die veel meer doet dan u vergoeden als u een claim heeft

De voordelen van Beqo voor uw Opstalverzekering

Het Beqo woningverzekeringsaanbod past zich aan uw behoeften aan. Een basis van essentiële garanties en “op maat gemaakte” opties aangepast aan uw levensstijl.

premie Opstalverzekering

De verzekeringspremie is de bijdrage die de verzekerde op het einde van elke maand of jaarlijks moet betalen, wil hij in geval van schade vergoed worden. En als er geen schade is, wordt hij ook niet vergoed.

De berekening van de premie wordt gemaakt op basis van verschillende criteria: het bedrijf dat u kiest, de gekozen formule, de inbegrepen garanties… Wat zeker is, is dat de premie varieert van structuur tot structuur, evenals franchise.

Krijg antwoord op uw vragen

Heeft u vragen over uw aanvraag? Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via 78 762 764 of schrijf ons hier.

Elke dag van de week van 8.00 tot 21.00 uur.

Weekenden van 10.00 – 20.00 uur

Opstalverzekering, wat is het?

Opstalverzekering is een dekking die gericht is op het beschermen van zowel een goed als het meubilair waarmee het is uitgerust. In geval van schade (brand, waterschade, enz.) kan de contracthouder of alle bewoners een schadevergoeding krijgen.

Dit laatste kan gedeeltelijk of totaal zijn en betreft lichamelijke en materiële schade. Alles hangt af van de genomen garanties.

De woningverzekering omvat ook een burgerlijke aansprakelijkheidsdekking (RC) die automatisch schadeloos stelt aan derden die worden getroffen door een schadegeval in de gedekte woning.

Hoe te abonneren

Vul het kredietaanvraagformulier in.

Per e-mail verzonden, uw ondersteunende documenten voor de studie van uw verzoek.

Wij bestuderen uw aanvraag in overeenstemming met onze financieringsvoorwaarden.

Komt u in aanmerking, dan keuren wij uw aanvraag goed en heeft u de lening binnen 48 uur.

3 goede redenen om vandaag te haten

Wij ondersteunen u bij de administratieve procedures

Je wordt per direct herplaatst

als u uw woning moet verlaten na een grote ramp

Uw mobiele apparaten zijn

gerepareerd of vervangen met de optie Breuk van mobiele apparaten

U wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week gerepareerd

voor een probleem in sanitair, elektriciteit en gas met de optie Loodgieterreparatie

Is een opstalverzekering verplicht?

Opstalverzekering is verplicht voor de huurder. Voor de mede-eigenaar die zijn woning al dan niet bewoont en/of deze huurt, is het verplicht om minstens zijn burgerlijke aansprakelijkheid te verzekeren om gedekt te zijn voor eventuele schade toegebracht aan anderen.

Niet verzekerd zijn betekent dat u de volledige financiële verantwoordelijkheid moet nemen voor claims veroorzaakt door uzelf of door de accommodatie zelf.

Waarom wij?

+ 1
Klanten
+ 1
tevreden klanten
+ 1
Financiële projecten

Vragen Over NeaKrediet Online Tegoeden?

Ons team van adviseurs kan u helpen. Altijd met onze filosofie om uw financiële situatie te verbeteren.

Onze partners

Welk opstalverzekeringscontract moet u kiezen?

Als u een woning huurt, houd er dan rekening mee dat een inboedelverzekering verplicht is. U moet minstens een waarborg Burgerlijke Aansprakelijkheid afsluiten. De huurder is immers verantwoordelijk voor de schade die hij kan toebrengen aan de woning, alsook aan die van de buren, vandaar het belang van een dergelijke verzekering.

Bent u daarentegen eigenaar van een woning, dan bent u niet verplicht een opstalverzekering af te sluiten. Het is echter essentieel bij een ramp zoals brand, het verschijnen van gevaarlijke scheuren of diefstal. Gebeurt dit niet, dan zal de eigenaar zelf actie moeten ondernemen tegen de verantwoordelijke(n) en zal hij geen vergoeding krijgen in geval van een claim.

Een woningverzekering voor niet-bewoners is niet verplicht, hoewel aanbevolen en goedkoper dan de meeste MRH-contracten. Een opstalverzekering voor mede-eigenaren is verplicht, evenals een medehuurdersverzekering.

Wie van de studenten? Studenten die een ongemeubileerde woning huren zijn verplicht een studentenhuisvestingsverzekering af te sluiten, met minimaal dekking Burgerlijke Aansprakelijkheid. Het is niet ongebruikelijk dat studentenhuurders een huurrisicoverzekering afsluiten die schade dekt als gevolg van brand- of waterschade, veroorzaakt door de huurder aan het gebouw of eigendommen van derden. De roerende goederen van de student vallen niet onder deze waarborg en zijn vereist.

Hoe werkt een kredietverzekering?

Onze behoeften zijn verschillend, daarom hebben we op maat gemaakte opties gecreëerd waarmee u uw multirisico thuis kunt moduleren. Hier zijn enkele voorbeelden :

Leefomgeving

Ter bescherming van uw omheiningen, uw poort, uw intercom, uw videobewaking, uw bomen, uw buitenvoorzieningen, uw zwembad, uw buitenleidingen… Deze optie dekt ook de kosten van het opsporen van een lek, de kosten van breuk en levering in goede staat (van de grond, van een oprit, van een terras, enz.) maar ook van het overconsumptie van gerelateerd water (behalve dat van zwembaden).
Elektrische schade aan apparaten: om uw elektrische en elektronische apparaten (huishoudelijke apparaten, computers, televisies, enz.) te beschermen bij overspanning of eenvoudige kortsluiting.


Renovatie

Om te profiteren van een vergoeding in nieuwwaarde voor de vervanging van uw meubels en uw elektrische en elektronische apparaten van minder dan 7 jaar oud zonder veroudering.
Gezinsbescherming: om te worden bijgestaan ​​in geschillen met betrekking tot consumptie, gezondheid, sociale zekerheid en natuurlijk met betrekking tot uw woning (geschillen met de verhuurder, geschillen met het syndicaat van mede-eigenaars of de curator bij een beslissing Amputeert uw rechten en/of veroorzaakt financiële verliezen, buurtruzies, etc.
Mobiliteitsbescherming: overal profiteren van bescherming tegen onopzettelijke schade en diefstal van uw mobiele apparaten, uw sport- en vrijetijdsuitrusting, uw fiets of uw scooter (inclusief elektrische assistentie) en een annuleringsverzekering.

Welke opstalverzekering past bij mij?

Elke verzekerde heeft specifieke wensen, de eerste stap bij het kiezen van je woonhuisverzekering is ze te vergelijken via een vergelijker. Door rekening te houden met alle parameters en behoeften.

Hoewel sommige aanbiedingen op het eerste gezicht veel interessanter lijken, is het noodzakelijk om een ​​overzicht te houden van de aangeboden contracten: mogelijkheid om extra garanties toe te voegen, terugbetalingsplafonds, gemak en termijnen voor het indienen van een claim, aantal franchises. Als de prijs van de bijdrage een variabele is waarmee rekening moet worden gehouden, zijn deze andere elementen net zo belangrijk.

Ons opstalverzekeringsplatform belicht enkele van de beste deals voor dit jaar. Aarzel niet om ons een offerte te vragen voor een beter aanbod, dankzij het abonnementsgemak en de geboden garanties.

EEN KREDIET BINDT U EN MOET TERUGBETALING WORDEN. CONTROLEER UW TERUGBETALINGSCAPACITEIT VOORDAT U ZICH BESLIST.

Wij zijn een financiële organisatie met jarenlange ervaring. Wij zijn een meerwaarde voor uw bank. We staan ​​altijd klaar om met u samen te werken en bieden u volledige financiële ondersteuning.

Online service is 24 uur per dag beschikbaar

© 2022, NeaKrediet. Alle Rechten Voorbehouden.