Menu Close

Heeft u een project om een ​​nieuwe of gebruikte motor te kopen?

Met Beqo kunt u uw aankoop realiseren met een persoonlijke motorlening aangepast aan uw behoeften.

Aanbiedingen voor uw motorlening

Omdat uw behoeften en verwachtingen niet dezelfde zijn als die van andere tweewielers, maakt Beqo er een erezaak van om motorkrediet, een gepersonaliseerde lening, te verstrekken.

Een lening aangepast aan vele modellen

Het doel van consumentenkrediet is het ondersteunen en financieren van projecten van particulieren. Het kopen van een motorfiets is zeker een van de bekendste, aangezien motorfietsen de gewoonten van liefhebbers hebben helpen veranderen. De industrie produceert veel modellen van tweewielers, waardoor motorkrediet een gediversifieerde financiering is.

Met Beqo beslist u snel over een passende lening voor de financiering van een tweewieler, afhankelijk van uw leencapaciteit en uw behoeften.

Krijg antwoord op uw vragen

Heeft u vragen over uw aanvraag? Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via 78 762 764 of schrijf ons hier.

 

Elke dag van de week van 8.00 tot 21.00 uur.

 

Weekenden van 10.00 – 20.00 uur

Beqo motorlening

De motorlening maakt het mogelijk om de aankoop van een nieuwe of gebruikte tweewieler te financieren. Met deze lening beschikt u over een geldbedrag van € 1.500 tot € 75.000 dat u naar eigen inzicht kunt gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte motor of scooter. Vaste APR van 1,90% tot 2,90%.

Omdat uw behoeften en verwachtingen niet dezelfde zijn als die van andere tweewielers, maakt Beqo er een erezaak van om motorkrediet, een gepersonaliseerde lening, te verstrekken. Met het Beqo motorverbruiktegoed gun je jezelf de motor van je dromen!

Hoe te abonneren

Vul het kredietaanvraagformulier in.

Per e-mail verzonden, uw ondersteunende documenten voor de studie van uw verzoek.

Wij bestuderen uw aanvraag in overeenstemming met onze financieringsvoorwaarden.

Komt u in aanmerking, dan keuren wij uw aanvraag goed en heeft u de lening binnen 48 uur.

Waarom kiezen voor Beqo moto krediet

Wij ondersteunen u bij de administratieve procedures

Tijd besparen

In een paar minuten vergelijk je de aanbiedingen van meer dan
15 banken *

Gemak

U hoeft niet naar meerdere bankvestigingen te reizen

Begeleiding

U profiteert van een gepersonaliseerde opvolging door een van onze gespecialiseerde makelaars

Nieuwe motorlening of gebruikte motorlening?

Nieuwe motorlening of gebruikte motorlening? Nog een belangrijke vraag bij het kiezen van je motor of het financieren van je scooter. Het ding om te onthouden: het consumentenkrediettarief zal hoger zijn op een tweedehands dan op een nieuwe auto, dus je moet natuurlijk kijken naar de prijs van de felbegeerde auto.

Aarzel in ieder geval niet om ons motorkredietplatform te gebruiken om u de motor van uw dromen en toch vriend van uw portemonnee aan te bieden.

Waarom wij?

+ 1
Klanten
+ 1
tevreden klanten
+ 1
Financiële projecten

Beqo, krediet en ook... verzekering

Wij helpen u niet alleen, wij beschermen u.

Omdat het leven ook bestaat uit onvoorziene gebeurtenissen: echtscheiding, overlijden, baanverlies, werkonderbreking… kan het moeilijk zijn om uw maandelijkse betalingen te betalen.

Uw huis of uw auto verzekeren lijkt ons vanzelfsprekend, dus waarom zou u dat ook niet doen met uw tegoed?

Onze partners

Een voordelige motorlening

Om een ​​goedkope motorlening te vinden, moet je goed op de verschillende bijkomende kosten letten. Of het gefinancierde voertuig nu een gebruikte scooter of een nieuwe motor is, bij Beqo profiteert u van een aantrekkelijk tarief voor motorleningen:

*zonder meerkost bij aanpassing van maandlasten.

U kunt profiteren van een specifieke lening tegen voordelige tarieven om een ​​elektrisch of hybride voertuig te financieren. Vraag het onze simulator. Tijdens de looptijd van uw motorlening heeft u de mogelijkheid om een ​​herschikking van uw terugbetalingsvoorwaarden aan te vragen.

Hoewel de berekening van de maandelijkse betalingen van uw motorlening gebeurt op het moment van de inschrijving, kan een onvoorziene gebeurtenis u ertoe brengen uw maandelijkse betalingen te wijzigen of tijdelijk op te schorten. Bij Beqo kunt u uw terugbetaling tot 3 maanden uitstellen en hoeft u geen herontwikkelingskosten te betalen.

Een motorlening ja, maar zonder het risico van overmatige schuldenlast

Om het risico op overmatige schuldenlast te beperken, houden banken rekening met de 33% schuldregel. Concreet betekent dit dat al uw kredieten niet meer mogen bedragen dan 33% van uw beschikbaar inkomen.

Let op: uw besteedbaar inkomen bestaat niet alleen uit loon. Ze kunnen ook huurinkomsten, dividenden of zelfs werkloosheidsuitkeringen omvatten. De kwestie van de uitgaven is ook belangrijk, aangezien het de restanten van het huishouden zal bepalen, dat wil zeggen de hoeveelheid geld die overblijft na de gemaakte onsamendrukbare uitgaven.

Wilt u profiteren van de Beqo motorlening?


Met onze online leningsimulatie weet u vooraf uw maandelijkse betalingen, de duur van het krediet aangepast aan uw budget en het totale bedrag van uw krediet.

Voltooi uw simulatie online en in een paar klikken op het beveiligde gedeelte van de Beqo-site. Voeg de vereiste bewijsstukken toe aan uw abonnement. U krijgt in principe direct antwoord. Het proces is eenvoudig en snel.

Je hebt een herroepingstermijn van 14 dagen als je van gedachten verandert. Deze periode kan worden verkort tot 7 dagen(1) als u sneller van het geld wilt genieten.

Je hebt nu alle nuttige informatie om je keuze te maken. Aarzel niet en doe uw simulatie online om erachter te komen welke bedragen, looptijd en rentetarieven voor u beschikbaar zijn.

EEN KREDIET BINDT U EN MOET TERUGBETALING WORDEN. CONTROLEER UW TERUGBETALINGSCAPACITEIT VOORDAT U ZICH BESLIST.

Wij zijn een financiële organisatie met jarenlange ervaring. Wij zijn een meerwaarde voor uw bank. We staan ​​altijd klaar om met u samen te werken en bieden u volledige financiële ondersteuning.

Online service is 24 uur per dag beschikbaar

© 2022, NeaKrediet. Alle Rechten Voorbehouden.