Menu Close

Bescherming voor u en uw dierbaren

Met een leningverzekering beschermt u uw gezin!

De voordelen van Beqo voor uw leningverzekering

Beqo biedt u een gepersonaliseerde, gratis en niet-bindende prijs aan voor de verzekering van uw lening Bescherming voor u en uw dierbaren. Met de Lenersverzekering beschermt u uw gezin!

De leningverzekering aangeboden door Beqo?

Omdat het leven onaangename verrassingen kan bevatten en ongelukken anderen niet zomaar overkomen, betekent kiezen voor verzekeringen kiezen voor veiligheid:

Verzekering D: Overlijden
DIM verzekering: Overlijden, Invaliditeit (Totaal of onomkeerbaar verlies van autonomie), Ziekte-ongeval
DIMC verzekering: DIM + Werkloosheid

Krijg antwoord op uw vragen

Heeft u vragen over uw aanvraag? Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via 78 762 764 of schrijf ons hier.

Elke dag van de week van 8.00 tot 21.00 uur.

Weekenden van 10.00 – 20.00 uur

Wat is een leningverzekering?

Lenersverzekering is optioneel en wordt u tegelijk met uw leningaanbod aangeboden om uw lening veilig te stellen en uw gezin te beschermen in geval van overlijden (DC), arbeidsongeschiktheid en tijdelijke arbeidsongeschiktheid (ITT) van de inschrijver.

Het beschermt u als u een claim krijgt en neemt dus uw vergoedingen over als aan de voorwaarden is voldaan in overeenstemming met de clausules van het contract.

Hoe te abonneren

Vul het kredietaanvraagformulier in.

Per e-mail verzonden, uw ondersteunende documenten voor de studie van uw verzoek.

Wij bestuderen uw aanvraag in overeenstemming met onze financieringsvoorwaarden.

Komt u in aanmerking, dan keuren wij uw aanvraag goed en heeft u de lening binnen 48 uur.

3 goede redenen om vandaag te haten

Wij ondersteunen u bij de administratieve procedures

Langdurige bescherming

Lenersverzekering dekt mij tot ik 90 jaar oud ben.

Een passende premie

Geen verrassing, de premie voor de Lenersverzekering wordt toegevoegd aan de maandelijkse betaling van mijn lening.

Een eenvoudig lidmaatschap

Bij inschrijving is geen vragenlijst of medisch onderzoek vereist.

Welke kredietverzekering kiezen?

Deze verzekering kan van toepassing zijn op alle consumentenleningen en staat open voor inschrijvers en medeleners ongeacht hun leeftijd (binnen de limieten voorzien in het verzekeringscontract).

Bij Beqo hebben we verschillende specifieke financieringsverzekeringen ontwikkeld om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen. Wat u adviseren en begeleiden van A tot Z in uw financieringsproject.

 

Waarom wij?

+ 1
Klanten
+ 1
tevreden klanten
+ 1
Financiële projecten

Vragen Over NeaKrediet Online Tegoeden?

Ons team van adviseurs kan u helpen. Altijd met onze filosofie om uw financiële situatie te verbeteren.

Onze partners

Welke garanties met een leningverzekering?

Vraagt ​​u zich af welke dekking deze sterk aanbevolen optie u kan bieden? Het beschermt u financieel tegen de risico’s:

– Van de dood (DC),
– Blijvende en Totale Invaliditeit (IPT – daarom wordt het ook wel “invaliditeitsverzekering” genoemd),
– Van totaal en onomkeerbaar verlies van autonomie (PTIA),
– Evenals Tijdelijke Totale Arbeidsongeschiktheid (ITTT).

Daarnaast wordt het aangevuld met hulp aan huis, ziekenhuisopname, etc.

Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn door de informatiefiche te raadplegen, omdat deze garanties onderhevig zijn aan voorwaarden (we spreken dan van uitsluitingen van garantie) en kunnen variëren in functie van uw leeftijd, uw persoonlijke situatie en het geleend kapitaal. Er kan een respijtperiode (ook wel wachttijd genoemd) van toepassing zijn en minderjarigen kunnen niet verzekerd worden.

Groepscontracten en individuele contracten

Merk ten slotte op dat er twee soorten kredietverzekeringscontracten zijn: groepscontracten en individuele contracten. Groepscontracten (of collectieve contracten) zijn gebaseerd op het principe van gepoolde risico’s.

Als de waarborgen voor iedereen identiek zijn, kan het bedrag van de bijdragen variëren naargelang de leeftijd van de verzekerde en het geleende bedrag. Kredietorganisaties bieden hun klanten vaak groepscontracten aan die voortvloeien uit een overeenkomst met een verzekeraar.

Het onderschrijven van deze “huisverzekering” is echter niet verplicht. Het is aan de kredietnemer die wenst in te schrijven op de verzekering van zijn keuze, op voorwaarde dat deze garanties biedt die minstens gelijkaardig zijn aan die van de verzekering aangeboden door de leningverstrekkende instelling.

Individuele contracten worden op maat gemaakt om rekening te houden met de bijzonderheden van de lener (leeftijd, professionele situatie, gezondheidstoestand, enz.). Over het algemeen wordt dit type contract aanbevolen voor mensen van 46 jaar en ouder, met risicovolle beroepen of hobby’s.

Lenersverzekering en Beqo

Met meerdere jaren ervaring in particuliere financiering hebben we financiële oplossingen ontwikkeld om huishoudens en huishoudens te helpen zichzelf uit te rusten, hun projecten te realiseren of om in financiële behoeften te voorzien.

Aan uw zijde bevestigen wij ons engagement en onze adviesdienst met een reeks aanvullende verzekeringen: verlies van werk (Budgetgarantie), hospitalisatie (Hospitalisatiegarantie en Hospitalisatievoorziening), verwondingen (Ongevallenoplossingsplan en Letselgarantie) en juridische bescherming (“ Essential” of “Integral” versie met verrijking van een cyberbeveiligingscomponent) om u in staat te stellen om te gaan met alle situaties van het dagelijks leven.

Het is mogelijk om onze Leningverzekering af te sluiten tot 90 jaar voor een doorlopend krediet en 70 jaar voor een Persoonlijke Lening. Wanneer u een consumentenkrediet aanvraagt, weet dan dat Beqo u ondersteunt bij het kiezen van de meest geschikte verzekeringsformule in functie van uw leeftijd en uw professionele situatie.

Wanneer u zich online inschrijft, selecteert u gewoon de optie “Ik maak een offerte”.

EEN KREDIET BINDT U EN MOET TERUGBETALING WORDEN. CONTROLEER UW TERUGBETALINGSCAPACITEIT VOORDAT U ZICH BESLIST.

Wij zijn een financiële organisatie met jarenlange ervaring. Wij zijn een meerwaarde voor uw bank. We staan ​​altijd klaar om met u samen te werken en bieden u volledige financiële ondersteuning.

Online service is 24 uur per dag beschikbaar

© 2022, NeaKrediet. Alle Rechten Voorbehouden.