Menu Close

Een krediet om het beheer van uw budget te verbeteren

Door Beqo-tegoed te kopen, kunt u deze situatie het hoofd bieden door uw maandelijkse betalingen te verlagen.

Consolideer al uw tegoeden in één: het spaargebaar!

Heeft u meerdere uitstaande leningen en te hoge maandlasten? Wilt u ze verenigen tot één om uw schuld te verminderen? Met de terugkoop van krediet kunt u het doen! Ontdek hoe de terugkoop van krediet werkt, de voorwaarden en alle elementen die u nodig hebt om het aan te vragen.

Wat is de inwisseling van credits?

De terugkoop van krediet bestaat uit het samenvoegen van meerdere krediettitels tot een nieuwe lening met een gunstige looptijdstructuur, zoals een lagere rentestructuur of flexibelere termijnen.

Het ontvangen bedrag van de nieuwe lening wordt gebruikt om eerder aangegane leningen terug te betalen.

Krijg antwoord op uw vragen

Heeft u vragen over uw aanvraag? Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via 78 762 764 of schrijf ons hier.

 

Elke dag van de week van 8.00 tot 21.00 uur.

 

Weekenden van 10.00 – 20.00 uur

Wat is KredietT Terugkoop ?

De terugkoop van krediet bestaat uit het samenvoegen van alle lopende leningen of kredieten tot één. Een bancaire organisatie koopt uw ​​bestaande leningen terug en verstrekt u een nieuwe lening met nieuwe voorwaarden. Zo kunt u uw kredieten consolideren, uw maandelijkse betalingen verminderen en uw schuldgraad verminderen.

Het is mogelijk voor bijna alle soorten leningen (hypotheek, persoonlijke lening, autoleningen, doorlopende leningen, werkleningen, overbruggingskredieten, rekening-courantkredieten enz.) behalve voor professionele schulden.

Hoe te abonneren

Vul het kredietaanvraagformulier in.

Per e-mail verzonden, uw ondersteunende documenten voor de studie van uw verzoek.

Wij bestuderen uw aanvraag in overeenstemming met onze financieringsvoorwaarden.

Komt u in aanmerking, dan keuren wij uw aanvraag goed en heeft u de lening binnen 48 uur.

Waarom kiezen voor Beqo Krediet Terugkoop

Wij ondersteunen u bij de administratieve procedures

Gepersonaliseerde ondersteuning

Een Beqo-adviseur evalueert en berekent samen met u de nieuwe maandelijkse betaling waarmee u uw budget kunt optimaliseren.

Een enkel krediet voor uw nieuwe project

Visualiseer de impact van kredietconsolidatie met vastgoedkrediet door middel van een voorbeeld.

Eenvoudig beheer

Door uw hypotheken en verbruik te groeperen, profiteert u van één enkel krediet en één enkele maandelijkse betaling, zonder van bank te veranderen.

Kunnen we opnieuw onderhandelen over een kredietconsolidatie?

Het is mogelijk om te vragen om opnieuw te onderhandelen over de voorwaarden van een krediet dat voortvloeit uit een samenvoeging van meerdere leningen. Het is ook mogelijk om credits te hergroeperen.

Na een nieuwe studie van uw dossier (voldoende inkomen, gerespecteerde schuldgraad, geen bankincidenten), zal de nieuwe bankinstelling ook nagaan of de vorige groepering van kredieten niet te recent heeft plaatsgevonden.

Dan kan een periode van twee jaar nodig zijn.

Waarom wij?

+ 1
Klanten
+ 1
tevreden klanten
+ 1
Financiële projecten

Beqo, krediet en ook... verzekering

Wij helpen u niet alleen, wij beschermen u.

Omdat het leven ook bestaat uit onvoorziene gebeurtenissen: echtscheiding, overlijden, baanverlies, werkonderbreking… kan het moeilijk zijn om uw maandelijkse betalingen te betalen.

Uw huis of uw auto verzekeren lijkt ons vanzelfsprekend, dus waarom zou u dat ook niet doen met uw tegoed?

Onze partners

Hoe werkt het bij Beqo?

De aankoop van Beqo-credits is een lineaire lening, dat wil zeggen dat u elke maand hetzelfde bedrag terugbetaalt tegen een vaste rente (JKP). Het kan worden gebruikt om toegewezen kredieten, persoonlijke leningen of doorlopende kredieten te herfinancieren.

Naast de vele voordelen kan deze oplossing ook effectief zijn bij het oplossen van andere schulden (achterstallige belastingen, rekening-courantkredieten, enz.), het snel weer in evenwicht brengen van uw cashflow of het financieren van belangrijke projecten die u niet langer wilt uitstellen.

Bovendien ontlast Beqo u volledig van alle administratieve procedures die moeten worden uitgevoerd om uw oude kredietcontracten (en kredietnemersverzekering) die u bij andere financiële instellingen had afgesloten, te beëindigen. Wij beheren uw dossier van A tot Z!

De aankoop van Beqo-tegoed, een oplossing die voor iedereen toegankelijk is

Iedereen met uitstaande leningen kan aanspraak maken op een lening terugkoop. Of u nu huurder, eigenaar of kosteloze bent, jong of senior, actief of gepensioneerd, met een tijdelijk of tijdelijk contract (mits de medehouder een vast contract rechtvaardigt), werknemer, ambtenaar, handelaar of zelfs in een vrij beroep, kom je in aanmerking.

Het overnamebod wordt simpelweg gebaseerd op uw eigen situatie, zowel persoonlijk (gehuwd, alleenstaand, gescheiden, met of zonder kinderen, etc.) als zakelijk. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met uw lopende schulden bij de verschillende bankinstellingen (d.w.z. het uitstaande kapitaal), maar ook en vooral met voorzienbare en onsamendrukbare lopende uitgaven (energie, transport, voeding …), de huur, en de alimentatie betaald.

Al deze elementen worden vervolgens afgetrokken van uw inkomen (salaris, staatssteun, enz.) om uw schuldenlast, uw resterende leven en uw vermogen om terug te betalen te kennen. We spreken dan van de schuldgraad. Deze indicator is het belangrijkste criterium voor het accepteren van een terugkoop van leningen.

Goed om te weten voor uw kredietconsolidatie

U kunt ook een kredietconsolidering aanvragen als u slechts één lening heeft. Het principe is namelijk om een ​​bestaande lening terug te kopen zolang de nieuwe situatie voor jou gunstiger is. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als de maandlasten lager zijn.

Pas echter op, als u de looptijd van uw nieuwe lening verlengt, zal de maandelijkse betaling iets lager zijn, maar niet de totale kredietkosten. Het is belangrijk om alle elementen van het kredietaanbod te bekijken dat u ontvangt na de indiening van uw aanvraag.

Een extra bedrag kan ook worden geleend als onderdeel van een lening terugkoop. Het is belangrijk om rekening te houden met uw budget en leefruimte. Dit om er zeker van te zijn dat de groepering past bij uw situatie. Vergeet ook niet dat het extra geleende bedrag de accessoire moet zijn van het bedrag dat de consolidatie van het (de) krediet(en) dekt.

De kredietconsolidatieoplossing van Beqo maakt het mogelijk om alle leningen op afbetaling te consolideren. Ter herinnering: het is niet mogelijk om een ​​hypothecaire lening samen te voegen tot een nieuwe Beqo-lening.

EEN KREDIET BINDT U EN MOET TERUGBETALING WORDEN. CONTROLEER UW TERUGBETALINGSCAPACITEIT VOORDAT U ZICH BESLIST.

Wij zijn een financiële organisatie met jarenlange ervaring. Wij zijn een meerwaarde voor uw bank. We staan ​​altijd klaar om met u samen te werken en bieden u volledige financiële ondersteuning.

Online service is 24 uur per dag beschikbaar

© 2022, NeaKrediet. Alle Rechten Voorbehouden.