Menu Close

Financier uw woonproject

Of het nu gaat om hoofdverblijf, tweede verblijf of verhuurinvestering. Beqo geeft u de sleutels tot een succesvol vastgoedproject.

Uw eerste stappen in hypotheken

Wat de aard van uw vastgoedproject ook is, Beqo is er om u te ondersteunen. Vind advies en tips om uw projecten uit te voeren.

Wat als we u helpen bij het kiezen van de financiering voor uw project?

Een aankoop van onroerend goed ondersteund door een hypotheek is het project van je leven, het is een bindende handeling voor toekomstige leners. Om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij deze operatie, vindt Beqo voor u het kredietaanbod dat het beste bij uw vastgoedproject past.

 

Krijg antwoord op uw vragen

Heeft u vragen over uw aanvraag? Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via 78 762 764 of schrijf ons hier.

 

Elke dag van de week van 8.00 tot 21.00 uur.

 

Weekenden van 10.00 – 20.00 uur

Wat is een woonkrediet?

Een woonkrediet is een lening, ter beschikking gesteld door een bankinstelling, bedoeld om een ​​vastgoedproject te financieren. Het kan dus bedoeld zijn om de aankoop van een onroerend goed (hoofdverblijf, tweede verblijf of huurinvestering) geheel of gedeeltelijk te dekken.

Als uw financiële situatie verandert, verandert uw hypotheek ook. Met de Beqo-hypotheek kunt u de terugbetalingsvoorwaarden aanpassen: onderbreking van uw maandelijkse betalingen, wijziging van de datum van maandelijkse opname, vervroegde terugbetaling…

Hoe te abonneren

Vul het kredietaanvraagformulier in.

Per e-mail verzonden, uw ondersteunende documenten voor de studie van uw verzoek.

Wij bestuderen uw aanvraag in overeenstemming met onze financieringsvoorwaarden.

Komt u in aanmerking, dan keuren wij uw aanvraag goed en heeft u de lening binnen 48 uur.

Waarom kiezen voor Beqo woonkrediet

Wij ondersteunen u bij de administratieve procedures

Ontvang binnen 24 uur een reactie

In een paar klikken vertellen we je of je het huis of appartement van je dromen kunt financieren.

Profiteer van de beste aanbiedingen

Wij selecteren samen met u het leenaanbod dat het beste bij u past. Dingen komen tot bloei!

Je wordt stap voor stap begeleid

Wij staan ​​aan uw zijde vanaf de samenstelling van uw dossier tot de ondertekening van uw lening.

Het Beqo woonkrediet, hoe werkt het?

Zoals de naam al doet vermoeden, financiert de hypotheek de aankoop van een woning. Het is een lening op lange termijn, waarvan de maandelijkse betalingen vaak een aanzienlijk deel van de huishoudelijke uitgaven uitmaken. Maar ook andere projecten kunnen in aanmerking worden genomen, bijvoorbeeld de uitvoering van grote werken of de aankoop van grond bestemd voor de bouw van een onroerend goed.

Wat de aard van het project ook is, de lening moet minimaal € 75.000 bedragen. Beqo verstrekt een hypotheek op basis van een reeks criteria die toekenningsvoorwaarden worden genoemd: de huidige en toekomstige financiële capaciteiten van de leners gevormd door hun persoonlijke bijdrage, evenals andere criteria met betrekking tot het persoonlijke profiel.

Waarom wij?

+ 1
Klanten
+ 1
tevreden klanten
+ 1
Financiële projecten

Beqo, krediet en ook... verzekering

Wij helpen u niet alleen, wij beschermen u.

Omdat het leven ook bestaat uit onvoorziene gebeurtenissen: echtscheiding, overlijden, baanverlies, werkonderbreking… kan het moeilijk zijn om uw maandelijkse betalingen te betalen.

Uw huis of uw auto verzekeren lijkt ons vanzelfsprekend, dus waarom zou u dat ook niet doen met uw tegoed?

Onze partners

Welke projecten kunnen met een hypotheek worden gefinancierd?

Er is natuurlijk de klassieke aankoop: je koopt een woning – nieuw of oud – en je vraagt ​​een lening aan bij de bank om die te financieren.

Maar een vastgoedlening kan ook worden afgesloten als onderdeel van een koop-wederverkooptransactie. Dan kan het zijn dat u een overbruggingslening moet afsluiten. Deze leenoplossing is bedoeld voor de aankoop van een nieuwe woning nog voordat u uw huidige woning heeft verkocht.

Huishoudens kunnen ook gebruik maken van hypotheken wanneer ze de looptijd van hun lening willen verlagen. Er zijn 2 mogelijkheden: of een externe bank koopt uw ​​huidige lening en biedt een andere financiering aan tegen een voordeligere rentevoet en voorwaarden, of uw bank stemt ermee in om rechtstreeks opnieuw te onderhandelen over de rente en voorwaarden van uw huidige banklening.

Huurinvesteringen (een pand wordt gekocht en vervolgens verhuurd), bouw of werken kunnen ook met een hypotheek worden gefinancierd.

De hypotheek: iets voor mij?

De hypotheek kan worden afgesloten door elke wilsbekwame meerderjarige natuurlijke persoon en elke privaatrechtelijke rechtspersoon, met uitzondering van de financiering van een beroepsactiviteit. Het zijn ook het krediet en de voorwaarden ervan (bedrag van de maandelijkse betalingen, duur van de lening, tarieven en aangeboden verzekeringen, enz.) die zich zullen aanpassen aan het profiel van de lener en niet andersom. Zoals bij elke lening, moet de lener uiteraard in staat zijn om zijn termijnen gedurende het hele contract terug te betalen en te halen.

Heeft u een vastgoedproject, dan blijft de lening de meest geschikte oplossing. Afhankelijk van uw profiel kunt u met bepaalde apparaten tegen voordelige tarieven toegang krijgen tot leningen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de lening met nultarief, toegankelijk mits het respecteren van een maximumdrempel van middelen. In alle gevallen zal het gewoon nodig zijn om een ​​project en een coherente financieringsbehoefte in relatie tot uw persoonlijke situatie voor te leggen.

Hypotheek en Beqo

Na de vergelijking van verzekeringen en consumptief krediet, helpt Beqo u nu om de meest geschikte hypotheek voor uw financiële situatie te vinden tegen de beste vastgoedrente om uw vastgoedproject te financieren, dankzij de vergelijker voor hypothecaire leningen.

Om de goedkoopste hypotheek met de beste aflossingsvoorwaarden te vinden, moet u inderdaad absoluut concurreren met de aanbiedingen van verschillende banken, wat snel omslachtig kan blijken te zijn als u geen goede kredietvergelijker gebruikt.

Niet tevreden met volledig onpartijdig en onafhankelijk te zijn, is de hypotheekvergelijker die beschikbaar is op Beqo ook snel, vrijblijvend en 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk.

Zo kunt u dankzij één enkel formulier tegelijkertijd de meest geschikte hypotheekaanbiedingen voor uw project en uw leencapaciteit vergelijken.

EEN KREDIET BINDT U EN MOET TERUGBETALING WORDEN. CONTROLEER UW TERUGBETALINGSCAPACITEIT VOORDAT U ZICH BESLIST.

Wij zijn een financiële organisatie met jarenlange ervaring. Wij zijn een meerwaarde voor uw bank. We staan ​​altijd klaar om met u samen te werken en bieden u volledige financiële ondersteuning.

Online service is 24 uur per dag beschikbaar

© 2022, NeaKrediet. Alle Rechten Voorbehouden.