Menu Close

Een lening om uw bruiloft te financieren

Het organiseren van uw bruiloft is vaak synoniem met aanzienlijke financiële investeringen. Geen paniek Beqo begeleidt u met haar huwelijkskrediet.

Een lening om uw bruiloft te financieren

Beqo is het uitleenplatform zonder banken. De werking is eenvoudig, Beqo biedt krediet om uw levensprojecten te financieren op basis van een collaboratief financieringssysteem.

Het huwelijkskrediet, een spoor voor uw budget

Het huwelijk is vooral een verbintenis tussen twee mensen, maar het is ook een feestelijke gebeurtenis die wordt gedeeld met familie en vrienden. De organisatie van zo’n feest brengt een behoorlijke kostenpost met zich mee, en de financiering van je bruiloft is soms lastig als je niet voldoende spaargeld hebt. Daarom kan het soms nodig zijn om een ​​huwelijkslening af te sluiten om uw budget aan te vullen.

Krijg antwoord op uw vragen

Heeft u vragen over uw aanvraag? Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via 78 762 764 of schrijf ons hier.

 

Elke dag van de week van 8.00 tot 21.00 uur.

 

Weekenden van 10.00 – 20.00 uur

Ik ben mijn bruiloft aan het plannen

Voordat we beginnen met de keuze van het krediet waarmee u de ceremonie van uw dromen kunt houden, werpt Beqo licht op de vragen die u uzelf moet stellen… Grote ceremonie of intimiteit? Bij jou in de buurt of op een droomlocatie? Geen paniek, Beqo ondersteunt u bij uw project.

De huwelijkslening is een projectlening, hiermee kunt u beschikken over een vermogen variërend van € 1.500 tot € 50.000 dat geheel of gedeeltelijk kan worden gebruikt zonder verplichting tot een eigen bijdrage. Het is een lening waarvoor geen bewijs van uitgaven vereist is en die vrij flexibel is in de terugbetalingsperiode: van 6 tot 96 maanden, afhankelijk van uw keuze en het geleende bedrag.

Hoe te abonneren

Vul het kredietaanvraagformulier in.

Per e-mail verzonden, uw ondersteunende documenten voor de studie van uw verzoek.

Wij bestuderen uw aanvraag in overeenstemming met onze financieringsvoorwaarden.

Komt u in aanmerking, dan keuren wij uw aanvraag goed en heeft u de lening binnen 48 uur.

Waarom kiezen voor Beqo huwelijks krediet.

Wij ondersteunen u bij de administratieve procedures

Een lening die zin heeft

Lenen via Beqo betekent duizenden particulieren ondersteunen bij het uitvoeren van hun dagelijkse projecten.

Steun voor de reële economie

Vanaf de eerste geleende euro draag je bij aan de financiering van een reële en lokale economie.

Een attent gebaar

U leent een bedrag aangepast aan uw middelen terwijl u zich bewust bent van de risico’s van kapitaalverlies.

huwelijkskrediet: tegen welke prijs?

Het gemiddelde budget voor een bruiloft ligt rond de € 8.000. Voor honderd gasten is het zelfs nodig om meer dan 15.000€ te tellen. Reken voor de maaltijd op zo’n 40 tot 50€ per persoon, voor een professionele fotograaf 600€.

Het is beter om competitie tussen aanbieders uit te spelen om de rekening en daarmee de hoogte van de huwelijkslening te verlagen.

Raadpleeg onze simulator van de beste persoonlijke lening om de rentetarieven voor een huwelijkslening te kennen. Een eerste stap alvorens rustig te kiezen voor een huwelijkslening kan zijn om een ​​persoonlijke lening te simuleren.

Waarom wij?

+ 1
Klanten
+ 1
tevreden klanten
+ 1
Financiële projecten

Beqo, krediet en ook... verzekering

Wij helpen u niet alleen, wij beschermen u.

Omdat het leven ook bestaat uit onvoorziene gebeurtenissen: echtscheiding, overlijden, baanverlies, werkonderbreking… kan het moeilijk zijn om uw maandelijkse betalingen te betalen.

Uw huis of uw auto verzekeren lijkt ons vanzelfsprekend, dus waarom zou u dat ook niet doen met uw tegoed?

Onze partners

Hoe kies je het juiste krediet om je bruiloft te financieren?

Het is belangrijk om gepersonaliseerde simulaties te vergelijken en niet alleen te kijken naar de “call” APR’s die worden voorgesteld door kredietinstellingen, online of in filialen. Er zal met veel elementen rekening moeten worden gehouden om de juiste keuze te maken, veel verder dan het jaarlijkse percentage.

Natuurlijk staat de gepersonaliseerde TAEG die u na elke simulatie wordt aangeboden centraal. De tarieven kunnen variëren van eenvoudig tot dubbel, afhankelijk van de contracten. Vergeet niet dat het tarief bepaalt (ook al is het niet het enige criterium) wat u in totaal betaalt naast de aflossing van de hoofdsom.

Let vooral op de totale kredietkosten. Dit moet duidelijk op elk voorstel staan. Zoals we hebben gezien, hoe korter de looptijd van de huwelijkslening, hoe lager de totale kosten zouden moeten zijn.

Bovendien moet de huwelijkslening die u gaat afsluiten, overeenkomen met uw behoeften en terugbetalingscapaciteit. Zorg ervoor dat het financieringsplan bij u past, met name wat betreft de maandelijkse betalingen. U dient in principe veel vrijheid te hebben in het bepalen van de looptijd van het krediet / de termijnen die u maandelijks zult moeten betalen.

Geef ook de voorkeur aan afschrijfbare huwelijksleningen met vaste rente, die zeer leesbaar zijn vanwege een vanaf het begin vastgestelde looptijd / maandelijkse betaling. Kijk tot slot goed naar de voorwaarden voor het verkrijgen van de lening.

huwelijkskrediet: de oplossing voor een beredeneerde financiering

Jonge stellen hebben zelden zo’n bedrag opzij, dus zelfs als familie en vrienden kunnen helpen, is de huwelijkslening een zeer interessante oplossing om dit unieke moment te financieren. Dankzij deze lening kunnen de toekomstige echtgenoten alle aspecten van de bruiloft financieren, van de voorbereidingen tot de maaltijd en de ceremonie.

Uitleenorganisaties bieden via consumentenkrediet een manier om deze grote dag geheel of gedeeltelijk te financieren, bijvoorbeeld voor de aanschaf van de trouwjurk of de huur van de zaal. Het huwelijkskredietpercentage is erg interessant. Sommige aanbiedingen bieden een JKP van minder dan 2%!

Voordat u met de voorbereidingen begint, moet u uw budget kennen. Hiervoor is de uitleensimulatie voor een bruiloft essentieel. Dankzij deze tool bepaalt het bruidspaar het totale bedrag dat wordt uitgegeven voor de grote dag, waardoor het makkelijker wordt om te kiezen tussen bijvoorbeeld cateringoffertes of bloemen.

Simuleer uw huwelijkskrediet.

U kunt uw lening op afbetaling simuleren op onze website. Op basis van het geselecteerde bedrag dat u wenst te lenen, wordt u een minimumtarief voorgesteld. Vervolgens kunt u uw huwelijkslening aanvragen.

Hiervoor moeten verschillende gegevens over uw project, uw profiel en uw budget aan ons worden meegedeeld. We analyseren onmiddellijk de match tussen uw project en uw profiel. We geven je direct een antwoord. Het tarief, het totaal terug te betalen bedrag en de maandelijkse betaling worden aan u meegedeeld.

Bij een positief antwoord worden verschillende bewijsstukken – identiteitskaart, loonbrieven… – gevraagd. U hoeft daarentegen geen bewijs te overleggen van de gemaakte kosten voor uw huwelijk. Het is inderdaad een niet-toegewezen krediet.

Uw leencontract wordt rechtstreeks vanaf uw computer ondertekend. Je hoeft niet naar een uitzendbureau. Stuur ook geen papieren documenten per post terug.

Zodra de bewijsstukken en uw handtekening gevalideerd zijn, betalen wij u het geleende bedrag uit.

EEN KREDIET BINDT U EN MOET TERUGBETALING WORDEN. CONTROLEER UW TERUGBETALINGSCAPACITEIT VOORDAT U ZICH BESLIST.

Wij zijn een financiële organisatie met jarenlange ervaring. Wij zijn een meerwaarde voor uw bank. We staan ​​altijd klaar om met u samen te werken en bieden u volledige financiële ondersteuning.

Online service is 24 uur per dag beschikbaar

© 2022, NeaKrediet. Alle Rechten Voorbehouden.