Menu Close

F.A.Q

Om er zeker van te zijn dat uw dossier zo snel mogelijk wordt verwerkt, en dus zo snel mogelijk een overschrijving krijgt als u aan de criteria voldoet, moet uw kredietaanvraag volledig en duidelijk leesbaar zijn.

U kunt zich direct via de simulatieknop abonneren op een consumentenkrediet.

U kunt zich direct via de simulatieknop abonneren op een consumentenkrediet.
U kunt uw tegoed online opwaarderen door het inschrijfformulier op deze site in te vullen. Als uw bestand vooraf is geaccepteerd, ontvangt u een bevestiging per e-mail voor de details.

Om een ​​consumentenlening af te sluiten, moet u meerderjarig zijn, in Europa wonen, een regelmatig maandelijks inkomen ontvangen en niet ingeschreven zijn in de bestanden van de Banque d’Europe.

De vertraging kan variëren van enkele seconden tot enkele dagen, afhankelijk van het type overstap, het tijdstip en de datum van de operatie.

10 seconden voor een directe overdracht. Als u heeft gekozen voor een directe overboeking, wordt het geld in maximaal 10 seconden van rekening naar rekening overgemaakt. Vertraging tot maximaal 20 seconden bij uitzonderlijke verwerkingsproblemen.
1 à 2 werkdagen* voor een onmiddellijke overboeking. Als algemene regel geldt dat voor een onmiddellijke overschrijving die ‘s ochtends wordt uitgevoerd, het geld de volgende dag (1 dag) of de dag erna (2 dagen) op uw rekening staat, als de operatie ‘s middags wordt uitgevoerd. De wachttijd wordt langer als het overboekingsverzoek in het weekend wordt geregistreerd. Omdat de effectieve overweging soms kan wachten tot de volgende maandagochtend!

Leen van onze gemeenschap van investeerders voor al uw projecten tussen € 1.000 en € 25.900.000.
Beqo biedt leentermijnen tot 360 maanden

Daarnaast biedt Beqo alleen aflosbare consumentenleningen aan (wij bieden geen doorlopend krediet of hypotheken aan).

Wij verbinden ons ertoe uw e-mailadres niet aan derden bekend te maken. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om onze communicatie niet meer te ontvangen. Beqo verbindt zich ertoe persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te behandelen en nooit zonder uitdrukkelijke toestemming aan derden over te dragen.

De bescherming van de persoonlijke gegevens van onze gebruikers is een van onze prioriteiten. In overeenstemming met ons vertrouwelijkheidscharter verzekeren wij de vertrouwelijkheid en veiligheid van de informatie die u ons toevertrouwt.

Uw persoonlijke gegevens zijn essentieel voor ons omdat het verzekeraars in staat stelt u de meest nauwkeurige offerte aan te bieden op basis van uw behoeften.

U kunt uw lening geheel of gedeeltelijk vervroegd terugbetalen.
Momenteel kan er in het kader van een consumptief krediet geen vergoeding worden geëist van de kredietnemer. Vanaf 1 mei 2011 kan een schadevergoeding worden geëist, op voorwaarde dat deze is voorzien in het contract en dat deze voldoet aan de voorwaarden van de Consumentenwet. Afhankelijk van het contract of de wensen van de klant resulteert een gedeeltelijke vooruitbetaling in:

hetzij door het bedrag van de afbetalingen te verminderen, waarbij de looptijd ongewijzigd blijft,
of door de looptijd van de lening te verkorten.
Er kunnen meerdere gedeeltelijke vooruitbetalingen worden gedaan.

Om contact op te nemen met een van onze adviseurs kunt u:

Neem dan contact op met onze adviseurs via tel
Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 19.00 uur en zaterdag van 9.30 uur tot 19.00 uur.
Of bel je klantendienst op het nummer dat op onze pagina staat vermeld van maandag tot vrijdag van 8u tot 19u30 en zaterdag van 9u tot 14u.
Onze adviseurs staan ​​tot uw beschikking en beantwoorden al uw vragen.

EEN KREDIET BINDT U EN MOET TERUGBETALING WORDEN. CONTROLEER UW TERUGBETALINGSCAPACITEIT VOORDAT U ZICH BESLIST.

Wij zijn een financiële organisatie met jarenlange ervaring. Wij zijn een meerwaarde voor uw bank. We staan ​​altijd klaar om met u samen te werken en bieden u volledige financiële ondersteuning.

Online service is 24 uur per dag beschikbaar

© 2022, NeaKrediet. Alle Rechten Voorbehouden.