Menu Close

Autopech, duurder werk dan verwacht,

Direct online Beqo doorlopend krediet kan de oplossing zijn.

Uw hernieuwbare kredietaanvraag 100% online

Beqo doorlopend krediet; Met deze lening heeft u een geldbedrag dat u geheel of gedeeltelijk kunt gebruiken zoals u wilt en wanneer u wilt.

Beqo doorlopend krediet

Een flexibele financieringsoplossing! Omdat we allemaal projecten in gedachten hebben of soms onvoorziene gebeurtenissen hebben, beschikt u met Beqo Renewable Credit over een geldbedrag variërend van € 2.501 tot € 8.000.

Je gebruikt je tegoed zoals je wilt en wanneer je wilt. Terwijl u aflost, wordt uw hernieuwbaar tegoed aangevuld en blijft het beschikbaar voor nieuw gebruik.

Krijg antwoord op uw vragen

Heeft u vragen over uw aanvraag? Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via 78 762 764 of schrijf ons hier.

 

Elke dag van de week van 8.00 tot 21.00 uur.

 

Weekenden van 10.00 – 20.00 uur

Wat is doorlopend krediet?

Doorlopend krediet, voorheen doorlopend krediet genoemd, is een consumptieve lening in de vorm van een kasreserve. De fondsen laten een eenmalig gebruik toe (bijvoorbeeld voor een aankoop) zonder dat het project noodzakelijkerwijs hoeft te worden verantwoord.

Het principe is relatief eenvoudig, doorlopende leningen worden vaak gedekt door betaalkaarten, waarmee u kunt kiezen voor uitgestelde betaling, met andere woorden een bedrag per krediet betalen, wat de vrijgave van de geldreserve activeert.

 

Hoe te abonneren

Vul het kredietaanvraagformulier in.

Per e-mail verzonden, uw ondersteunende documenten voor de studie van uw verzoek.

Wij bestuderen uw aanvraag in overeenstemming met onze financieringsvoorwaarden.

Komt u in aanmerking, dan keuren wij uw aanvraag goed en heeft u de lening binnen 48 uur.

Waarom kiezen voor Beqo doorlopend krediet

Wij ondersteunen u bij de administratieve procedures

Procedures

Vraag 100% online aan vanaf 1,9% Vast JKP en wij nemen contact met u op

Service aangeboden door Beqo

Gratis en vrijblijvend tot € 8.000 beschikbaar

Aanbevelingen

Gepersonaliseerd en aangepast aan uw profiel geen bewijs van gebruik te overleggen

Hoe werkt het ?

Een doorlopend krediet werkt ongeveer hetzelfde als een maandelijkse lening. De consument krijgt toegang tot een bedrag dat wordt toegekend bij de ondertekening van zijn contract. Vanaf het moment dat hij zijn fonds geheel of gedeeltelijk opneemt, moet hij regelmatig terugbetalen om het initiële fonds aan te vullen en opnieuw te kunnen gebruiken.

Aan het begin van elke nieuwe cyclus sturen we de lener het totale bedrag van zijn uitgaven van de vorige maand. Hij zal dan moeten beginnen met het aflossen van het gehele saldo of een minimale storting doen. Over elk saldo wordt rente in rekening gebracht totdat het volledig is betaald.

Waarom wij?

+ 1
Klanten
+ 1
tevreden klanten
+ 1
Financiële projecten

Beqo, krediet en ook... verzekering

Wij helpen u niet alleen, wij beschermen u.

Omdat het leven ook bestaat uit onvoorziene gebeurtenissen: echtscheiding, overlijden, baanverlies, werkonderbreking… kan het moeilijk zijn om uw maandelijkse betalingen te betalen.

Uw huis of uw auto verzekeren lijkt ons vanzelfsprekend, dus waarom zou u dat ook niet doen met uw tegoed?

Onze partners

persoonlijke lening en doorlopend krediet?

Het gebruik van doorlopend krediet hoeft niet te worden verantwoord, maar wat is in dit geval het verschil met de persoonlijke lening? Want ook hij verlangt geen verantwoording van de bank.

In werkelijkheid werken deze 2 financieringen niet helemaal volgens hetzelfde principe en hebben ze ook niet hetzelfde doel.

Ten eerste is de persoonlijke lening een afschrijfbaar krediet, dat wil zeggen een “klassiek” krediet met een afschrijvingstabel die uw maandelijkse betalingen specificeert gedurende de volledige terugbetalingsperiode van uw lening. Doorlopend krediet werkt anders. Zolang u het toegekende bedrag (of de reserve) niet aanraakt, betaalt u niets. Restitutievoorwaarden zijn alleen van toepassing wanneer krediet wordt gebruikt en alleen op het gebruikte geld. U kunt uw reserve inderdaad geheel of gedeeltelijk gebruiken, zo vaak als u wilt.

Deze geldreserve neemt af wanneer u deze gebruikt en wordt geleidelijk aangevuld wanneer u terugbetaalt. Een doorlopend krediet kan ook gekoppeld worden aan een creditcard.

Tweede verschil, het doel. Als u een persoonlijke lening afsluit, weet u waarvoor u het geld gebruikt. Uw project is duidelijk omschreven, zoals de aanschaf van een auto.

Doorlopend krediet werkt als een back-up oplossing, dat wil zeggen een aanvullende financiering die u gebruikt voor een onvoorziene behoefte of diverse uitgaven, afhankelijk van uw behoeften.

Doorlopend krediet, is het risicovol?

Zoals bij elk krediet, moet u uw vermogen meten om de maandelijkse betalingen terug te betalen. De grote flexibiliteit van deze geldreserve kan ertoe leiden dat u meer uitgeeft, dus houd altijd rekening met wat u nog moet terugbetalen en de resterende termijnen.

Aangezien de rentevoet vrij hoog is, zal dit krediet u minder kosten als u terugbetaalt zodra u over een bijkomende cashflow beschikt: de reserve zal altijd beschikbaar zijn en u verlaagt zo het bedrag van de maandelijkse afbetalingen. En als u van gedachten verandert, kunt u uw contract op elk moment boetevrij beëindigen: het is dan aan u om het gebruikte bedrag terug te betalen.

Doorlopend krediet is goed gereguleerd door een wetgevend mechanisme dat bedoeld is om de consument te beschermen: u profiteert dus van duidelijke informatie gedurende uw hele contract, waardoor u uw projecten waakzaam kunt uitvoeren.

Doorlopend krediet en Beqo

U kunt ook een kredietconsolidatie aanvragen als u slechts één lening heeft. Het principe is namelijk om een ​​bestaande lening terug te kopen zolang de nieuwe situatie voor jou gunstiger is. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als de maandlasten lager zijn. Pas echter op, als u de looptijd van uw nieuwe lening verlengt, zal de maandelijkse betaling iets lager zijn, maar niet de totale kredietkosten.

Het is belangrijk om alle elementen van het kredietaanbod te bekijken dat u ontvangt na de indiening van uw aanvraag.

Een extra bedrag kan ook worden geleend als onderdeel van een lening terugkoop. Het is belangrijk om rekening te houden met uw budget en leefruimte. Dit om er zeker van te zijn dat de groepering past bij uw situatie. Vergeet ook niet dat het extra geleende bedrag de accessoire moet zijn van het bedrag dat de consolidatie van het (de) krediet(en) dekt.

De kredietconsolidatieoplossing van Beqo maakt het mogelijk om alle leningen op afbetaling te consolideren. Ter herinnering: het is niet mogelijk om een ​​hypothecaire lening samen te voegen tot een nieuwe Beqo-lening.

EEN KREDIET BINDT U EN MOET TERUGBETALING WORDEN. CONTROLEER UW TERUGBETALINGSCAPACITEIT VOORDAT U ZICH BESLIST.

Wij zijn een financiële organisatie met jarenlange ervaring. Wij zijn een meerwaarde voor uw bank. We staan ​​altijd klaar om met u samen te werken en bieden u volledige financiële ondersteuning.

Online service is 24 uur per dag beschikbaar

© 2022, NeaKrediet. Alle Rechten Voorbehouden.