Menu Close

Wil je je huis verbouwen? Verander je decoratie?

Wat uw project ook is, Beqo biedt u consumentenleningen waarmee u het in alle rust kunt uitvoeren!

Stel uw projecten niet uit tot morgen

Met slechts een paar klikken heeft u online toegang tot al onze snelle consumentenleningen en kiest u de lening die het beste bij uw situatie past!

Consumptief krediet bij Beqo

Bent u op zoek naar een consumptief krediet om de aankoop van een auto, televisie of andere consumptiegoederen te financieren, dan is Beqo er om u een andere consumptieve lening aan te bieden.

Om u te abonneren op een consumentenlening, moet u niet wennen aan het bezoeken van een bureau of het raadplegen van de grote bankinstellingen, denk aan het Beqo-alternatief

 

Krijg antwoord op uw vragen

Heeft u vragen over uw aanvraag? Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via 78 762 764 of schrijf ons hier.

 

Elke dag van de week van 8.00 tot 21.00 uur.

 

Weekenden van 10.00 – 20.00 uur

Wat is een consumentenkrediet?

Een consumentenkrediet is een banklening die door een financiële instelling wordt verstrekt zodat een persoon eender welk type goederen of diensten kan kopen, behalve onroerend goed.

Volgens de wet-Lagarde van 2010 begint het bedrag van een consumentenkrediet bij 500 euro en loopt het op tot 75 000 euro voor een aflossingsperiode die kan variëren van 3 maanden tot 12 jaar.

Hoe te abonneren

Vul het kredietaanvraagformulier in.

Per e-mail verzonden, uw ondersteunende documenten voor de studie van uw verzoek.

Wij bestuderen uw aanvraag in overeenstemming met onze financieringsvoorwaarden.

Komt u in aanmerking, dan keuren wij uw aanvraag goed en heeft u de lening binnen 48 uur.

Waarom kiezen voor Beqo consumentenkrediet?

Wij ondersteunen u bij de administratieve procedures

Je wordt stap voor stap begeleid

Uw gecertificeerde makelaar adviseert u tijdens uw hele project tot aan het verkrijgen van uw lening.

Profiteer van de beste aanbiedingen

Wij bieden u de beste financieringsvoorwaarden voor uw projecten.

Beheer alles veilig online

Verzend uw documenten met één klik vanuit onze beveiligde simulatorruimte: het is gemakkelijk en mobiel!

Om welke financiering gaat het consumptief krediet?

Het Consumentenwetboek voorziet in verschillende soorten consumentenkrediet. De belangrijkste zijn de persoonlijke lening, het toegewezen krediet en het doorlopend krediet, maar we kunnen ook de huur met koopoptie (LOA), het gratis krediet of het persoonlijk microkrediet noemen.

Er is nog een ander type lening, deze gekoppeld aan een project: werkkrediet, autokrediet, motorkrediet, vakantiekrediet… Dit zijn geen commerciële aanbiedingen.

 

Waarom wij?

+ 1
Klanten
+ 1
tevreden klanten
+ 1
Financiële projecten

Beqo, krediet en ook... verzekering

Wij helpen u niet alleen, wij beschermen u.

Omdat het leven ook bestaat uit onvoorziene gebeurtenissen: echtscheiding, overlijden, baanverlies, werkonderbreking… kan het moeilijk zijn om uw maandelijkse betalingen te betalen.

Uw huis of uw auto verzekeren lijkt ons vanzelfsprekend, dus waarom zou u dat ook niet doen met uw tegoed?

Onze partners

Hoe werkt het afsluiten van een consumentenlening?

Om snel het consumentenkrediet te vinden dat u nodig hebt en niet te veel tijd te verliezen met zoeken, zijn online vergelijkers of simulators de ideale hulpmiddelen. Een paar klikken volstaan om de beste aanbiedingen op de markt te vinden volgens uw behoeften en uw financiële situatie.

Heeft u gekozen voor een consumentenkrediet aanbieding? U kunt zich in enkele minuten online inschrijven.

Bij Beqo bieden we een aanvraagprocedure in 3 stappen: vul het expresformulier in, scan uw documenten en onderteken online. En dan krijg je meteen een principeakkoord! Als je weet dat hetzelfde proces bij traditionele banken meerdere weken kan duren…

Bij Beqo kan het geleende bedrag in het kader van een snel consumentenkrediet in slechts 48 uur op uw bankrekening worden gestort!

Soorten consumentenleningen

Er zijn verschillende soorten consumentenkrediet, waarvan de voorwaarden zich aanpassen aan het gebruik.

* Krediet beïnvloed

Het toegekende krediet wordt gebruikt voor de financiering van roerende goederen, bijvoorbeeld: een autolening, de financiering van een reis, de aankoop van een computer, enz. Dit type krediet wordt verstrekt door een kredietinstelling of een bank.


*Tegoed zonder bewijs of niet-toegewezen tegoed

Niet-ondersteund krediet, ook wel niet-toegewezen krediet genoemd, is krediet waarvoor u het gebruik ervan niet hoeft te verantwoorden tegenover de kredietverstrekkende instelling of de bank. Dit betekent dat u dit type tegoed kunt gebruiken zoals u wilt.

*Hernieuwbaar of doorlopend krediet

Doorlopend krediet of doorlopend krediet is vergelijkbaar met krediet zonder bewijs. Dit type krediet bestaat uit het ontvangen van een geldbedrag dat elk jaar vernieuwd wordt. De lener begint dit geld in kleine maandelijkse termijnen terug te betalen zodra hij het begint te gebruiken.

*Persoonlijke lening

De persoonlijke lening is ook een vorm van krediet waarmee u zonder bewijs goederen kunt kopen. Zodra de duur en het bedrag van de lening zijn bepaald, is het niet meer mogelijk om deze informatie te wijzigen.

U moet echter weten dat ze een van de hoofdoorzaken zijn van overmatige schuldenlast, dus u moet voorzichtig zijn.

Simulatie van consumentenkrediet

Het is interessant om een ​​consumptief krediet simulatie te doen omdat er meerdere elementen zijn die jouw lening bepalen: het bedrag, de looptijd en de rentevoet.

Consumentenleningen kunnen zwaar wegen op uw maandbudget. Daarom is het raadzaam om een ​​simulatie te maken om uw toekomstige maandlasten in te schatten. Bovendien is de simulatie van het consumentenkrediet gratis en verplicht u tot niets.

Alvorens een krediet te simuleren, vergelijk je best de verschillende kredietverstrekkers om zo de organisatie te vinden die bij je past.

Met alle organismen op de markt kan het echter moeilijk zijn om ze te vergelijken. Daarom heeft Beqo een simulatietool voor consumentenkrediet opgezet om u een beter aanbod te doen.

EEN KREDIET BINDT U EN MOET TERUGBETALING WORDEN. CONTROLEER UW TERUGBETALINGSCAPACITEIT VOORDAT U ZICH BESLIST.

Wij zijn een financiële organisatie met jarenlange ervaring. Wij zijn een meerwaarde voor uw bank. We staan ​​altijd klaar om met u samen te werken en bieden u volledige financiële ondersteuning.

Online service is 24 uur per dag beschikbaar

© 2022, NeaKrediet. Alle Rechten Voorbehouden.