Menu Close

Op zoek naar een autoverzekering?

Beqo begeleidt u met autobonuskortingen tegen de beste prijs… dat is onze autoverzekering!

Beqo biedt u een goedkope autoverzekering aan.

Met de WA-eco-autoverzekering en all-risk eco-verzekering uit ons autocontract bespaart u gemiddeld tot 17% op uw autoverzekering.

Vraag direct online uw autoverzekering aan.

Profiteer van een gereduceerd tarief met onze 8000km-pas(1)!

Om te circuleren is een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid verplicht om de slachtoffers van ongevallen te dekken. Onze verzekeringscontracten bieden extra garanties voor u en uw voertuig.

Kies tussen onze drie autoverzekeringsformules, aangepast aan uw behoeften: minimaal verzekeren, verzekeren tegen de meest voorkomende schade of verzekeren tegen alle risico’s.

Krijg antwoord op uw vragen

Heeft u vragen over uw aanvraag? Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via 78 762 764 of schrijf ons hier.

Elke dag van de week van 8.00 tot 21.00 uur.

Weekenden van 10.00 – 20.00 uur

Wat is een autoverzekering?

De autoverzekering is een op schadeloosstelling gebaseerde verzekering die zich toelegt op de bescherming van alle landmotorvoertuigen (VTM). Het omvat ten minste een wettelijke aansprakelijkheidsdekking, een essentiële garantie om op de Franse openbare weg te mogen rijden, maar ook op die van de Europese Economische Ruimte en de hele groenekaartzone.

De motorrijtuigenverzekering valt onder de Verzekeringswet en heeft tot doel de financiële gevolgen van een schadegeval voor de verzekerde of een derde partij geheel of gedeeltelijk te dekken.

Hoe te abonneren

Vul het kredietaanvraagformulier in.

Per e-mail verzonden, uw ondersteunende documenten voor de studie van uw verzoek.

Wij bestuderen uw aanvraag in overeenstemming met onze financieringsvoorwaarden.

Komt u in aanmerking, dan keuren wij uw aanvraag goed en heeft u de lening binnen 48 uur.

3 goede redenen om vandaag te haten

Wij ondersteunen u bij de administratieve procedures

Ondersteuning 0KM

Om gerepareerd te worden waar u ook bent, is 0 km assistentie inbegrepen of als optie aangeboden in alle autoverzekeringen.

Snel

Met slechts een paar klikken krijgt u direct een offerte. U betaalt uw maandbedrag op de door u gewenste datum.

Garantie voor chauffeurs

Omdat u de belangrijkste bent, is de lijfrenteverzekering van de bestuurder automatisch opgenomen in alle autocontracten.

Autoverzekering is verplicht

De wet van 27 februari 1958 is hier heel duidelijk over: elke eigenaar van een motorrijtuig is verplicht om het minstens met een waarborg burgerlijke aansprakelijkheid te verzekeren, zelfs als het voertuig zijn garage nooit verlaat of niet is ingeschreven. Een auto kan, zelfs als hij niet rijdt, gevaarlijk zijn (brandstof, batterij, rem) en een ongeval veroorzaken.

Je auto verzekeren is dus een verplichting en doe je dat niet dan ben je buiten de wet. Wanneer u het gebrek aan verzekering voor het eerst opmerkt, riskeert u een forfaitaire boete van € 500. En bij herhaling wordt de sanctie nog strenger: u moet naar de rechter en u riskeert een boete die kan oplopen tot € 7.500!

Waarom wij?

+ 1
Klanten
+ 1
tevreden klanten
+ 1
Financiële projecten

Vragen Over Beqo Online Tegoeden?

Ons team van adviseurs kan u helpen. Altijd met onze filosofie om uw financiële situatie te verbeteren.

Onze partners

Welke autoverzekering kiezen?

Om de beste autoverzekering te kiezen, is het aan te raden om via een assurantietussenpersoon te gaan. De makelaar gaat als onafhankelijke aanbieder geen overeenkomst aan met verzekeraars. U kiest dus zeker, dankzij haar deskundig advies, in alle objectiviteit de meest effectieve dekking.

Volg ook deze tips voordat u een nieuwe autoverzekering kiest:

Identificeer uw voertuig: van zijn leeftijd tot het gebruik dat u ervan maakt, tot zijn merk en zijn aankoopwaarde, al deze informatie heeft een impact op het risico dat u vertegenwoordigt voor de verzekeraars en bijgevolg op de garanties en bijdragen die u worden aangeboden.

Ken uw verzekerde profiel: of u nu al één of meerdere schadegevallen heeft gehad, of uw lei onbeschreven is, of u veel rijdt, dit heeft ook een impact op de contracten die u worden aangeboden.

Let op de waarborgen van uw autoverzekering: sluit alleen die af die u nodig heeft, zoals Burgerlijke Aansprakelijkheid, ruitbreuk, diefstal, brand en kies alleen aanvullende waarborgen (rechtsbijstand, pechhulp, enz.) als u die echt nodig heeft.

Citaten over autoverzekeringen: 3 tips

1 – Het is essentieel om de juiste informatie in te vullen in de offerte van de autoverzekering, anders wordt deze ongeldig. Bepaalde informatie is essentieel voor de verzekeringsmaatschappij om het risico te kunnen bepalen dat een bestuurder vormt, op basis van zijn profiel of de kenmerken van zijn voertuig (waarde, leeftijd, kilometerstand, met of zonder caravanwaarborg, enz.). Zonder deze of met onjuiste informatie is de schatting niet volledig voor uw profiel.

2 – Het gebruik van een autoverzekeringsvergelijker bespaart u kostbare tijd! Om een ​​autoverzekering af te sluiten, is het noodzakelijk om veel informatie te verstrekken over uw bestuurdersprofiel en het betreffende voertuig. Dit informatieblad is essentieel voor de verzekeraar, maar kan herhaaldelijk een beetje vervelend zijn. Door een online vergelijker voor autoverzekeringen te doorlopen, hoeft u slechts één formulier in te vullen om tientallen verschillende offertes te ontvangen! Naast dat je een algemeen overzicht hebt van de beste aanbiedingen op de markt, bespaar je veel tijd!

3 – Indien tijdens de looptijd van het contract een element wordt gewijzigd (tweede bestuurder, huur van een garage, professioneel gebruik, enz.), is het essentieel om uw autoverzekeraar hiervan op de hoogte te stellen. Zonder dit zou je dekking kunnen worden geweigerd in het geval van een claim. Afhankelijk van het belang van het toegevoegde (of afgetrokken) risico, kan de premie van uw autoverzekering tijdens het contract wijzigen.

In het kort

Voordat u een verzekering voor uw voertuig kiest, is het belangrijk om de behoeften en het gebruik dat u verwacht te hebben met uw voertuig te identificeren. De prijs van uw autoverzekering is afhankelijk van:

de kenmerken van uw voertuig (leeftijd, vermogen), specifieke criteria van de bestuurder: ervaring en de aansprakelijkheden van uw bestuurder

EEN KREDIET BINDT U EN MOET TERUGBETALING WORDEN. CONTROLEER UW TERUGBETALINGSCAPACITEIT VOORDAT U ZICH BESLIST.

Wij zijn een financiële organisatie met jarenlange ervaring. Wij zijn een meerwaarde voor uw bank. We staan ​​altijd klaar om met u samen te werken en bieden u volledige financiële ondersteuning.

Online service is 24 uur per dag beschikbaar

© 2022, NeaKrediet. Alle Rechten Voorbehouden.