Menu Close

Wil je een nieuwe nieuwe auto of een gebruikte?

De auto van je dromen financieren: met onze autolening is het gemakkelijk! Auto Beqo tegoed is een eenvoudige en op maat gemaakte oplossing voor uw nieuwe of gebruikte voertuig

Geniet van lagere maandlasten.

Start uw project met een gerust hart door te profiteren van een maandelijkse betaling die tot 50% lager ligt tijdens de eerste 6 maanden van uw contract.

Kies dan voor de Autoprojectlening.

Wilt u een voertuig kopen, maar weet u het model en het bedrag nog niet? Beqo biedt u de autoprojectlening waarmee u uw voertuig kunt financieren. Met deze lening kunt u het geschatte bedrag van uw toekomstige uitgaven vastleggen en binnen zes maanden na inschrijving gebruiken.

Als u het bedrag van uw project weet, hoeft u alleen maar uw klantadviseur te bellen om hem te vragen het bedrag vrij te geven. Uw maandelijkse aflossingen worden alleen berekend over het uiteindelijk geleende bedrag.

Krijg antwoord op uw vragen

Heeft u vragen over uw aanvraag? Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via 78 762 764 of schrijf ons hier.

 

Elke dag van de week van 8.00 tot 21.00 uur.

 

Weekenden van 10.00 – 20.00 uur

Autokrediet: wat is het?

Een autolening is een lening die wordt aangegaan om een ​​nieuwe of gebruikte auto te financieren. Gezien het aanzienlijke budget dat nodig is, is het voor de meeste huishoudens immers niet mogelijk om onmiddellijk over het hele bedrag te beschikken of hun spaargeld aan te spreken.

De autolening is daarom de optimale oplossing. Ook wel toegewezen krediet genoemd, het is bedoeld voor de aankoop van een voertuig, met uitsluiting van enig ander goed of elke andere dienst.

 

Hoe te abonneren

Vul het kredietaanvraagformulier in.

Per e-mail verzonden, uw ondersteunende documenten voor de studie van uw verzoek.

Wij bestuderen uw aanvraag in overeenstemming met onze financieringsvoorwaarden.

Komt u in aanmerking, dan keuren wij uw aanvraag goed en heeft u de lening binnen 48 uur.

Waarom kiezen voor Beqo auto krediet

Wij ondersteunen u bij de administratieve procedures

Vrije

Gratis gebruik van fondsen. Geen bewijs van onkosten gevraagd. Bijvoorbeeld: uw grijze kaart.

Zacht

Mogelijkheid om uw maandelijkse betalingen te verhogen of te verlagen(4).

Zeker

Leningverzekering(2) tegen aantrekkelijke tarieven, om u en uw dierbaren te beschermen.

Met de Beqo Autolening profiteert u van andere exclusieve voordelen:

* een hoge uitvoeringssnelheid! Het invullen van ons aanvraagformulier duurt slechts enkele minuten, terwijl u met de elektronische handtekening en het scannen van de nodige documenten snel alle procedures online rondt. Als u in aanmerking komt, wordt het bedrag van uw Auto Credit binnen 48 uur na uw aanvraag op uw bankrekening gestort;

* een ophaaldatum naar keuze! Of u er nu voor heeft gekozen om uw Autolening terug te betalen in 12, 24, 48, 84 of 120 maanden (maximaal), u heeft altijd de mogelijkheid om de datum van uw toekomstige afbetalingen te kiezen, evenals die van de eerste maandelijkse betaling van uw lening. Een zeer nuttige optie voor degenen die wat tijd nodig hebben om hun budgetsituatie te stabiliseren;

Waarom wij?

+ 1
Klanten
+ 1
tevreden klanten
+ 1
Financiële projecten

Beqo, krediet en ook... verzekering

Wij helpen u niet alleen, wij beschermen u.

Omdat het leven ook bestaat uit onvoorziene gebeurtenissen: echtscheiding, overlijden, baanverlies, werkonderbreking… kan het moeilijk zijn om uw maandelijkse betalingen te betalen.

Uw huis of uw auto verzekeren lijkt ons vanzelfsprekend, dus waarom zou u dat ook niet doen met uw tegoed?

Onze partners

Nieuwe of gebruikte auto?

Nieuwe of gebruikte auto?

De keuze tussen nieuwe auto of gebruikte auto kan een kwestie van overtuiging of budget zijn. Beide hebben inderdaad hun voor- en nadelen waarmee rekening moet worden gehouden, afhankelijk van uw wensen en uw situatie.
Naast het plezier van het rijden in een voertuig dat nog als nieuw ruikt en aan alle kanten glanst, heeft het kopen van een nieuwe auto de volgende voordelen:

*Weinig mechanische problemen in de vroege stadia;

*Een levensduur in principe langer;

*De mogelijkheid om te profiteren van een fabrieksgarantie tot 5 jaar;

Hoewel het duidelijk is dat een nieuw voertuig een hogere investering vertegenwoordigt dan een gebruikt voertuig, heeft het ook de volgende nadelen:

*Flinke korting vanaf de eerste 2 jaar;

*Over het algemeen hogere verzekeringskosten met de noodzaak om deze in een vroeg stadium tegen alle risico’s te verzekeren.

Omgekeerd vertegenwoordigt een gebruikt voertuig dus een lagere investering en vereist het een goedkopere verzekering. Aan de andere kant is de doorverkoopkorting ook veel lager. Aan de andere kant kun je soms vrij snel voor onaangename verrassingen komen te staan, aangezien het onmogelijk is om 100% betrouwbare garanties te hebben over de werkelijke staat van de auto.

Als u zich richt op een voertuigcategorie die a priori niet binnen het door u gedefinieerde budget past, kan het kopen van een tweedehands voertuig de oplossing zijn. Sommige auto’s, soms met weinig kilometers en zeer recent, worden tegen een zeer voordelige prijs doorverkocht.

Aarzel dus niet om de aanbiedingen van tweedehands modellen te raadplegen, voordat u zich hals over kop in het avontuur van nieuwe modellen stort, misschien kunt u de zeldzame parel vinden!

Hoe kiest u uw autolening?

Om te bepalen welke autolening het beste bij jouw profiel past, moet je alle soorten analyseren en vergelijken. En hiervoor zijn er bepaalde kenmerken die erg belangrijk zijn en die u moet analyseren voordat u uw autolening aanvraagt.

> Uw persoonlijke bijdrage. Betaald op het moment van inschrijving, de eigen bijdrage geeft u de mogelijkheid om het bedrag van de schuld te verminderen.

> Vergoedingstermijn. Het kiezen van een deadline waarmee u een comfortabele maandelijkse bijdrage kunt krijgen die is aangepast aan uw economische capaciteit, is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat u op verantwoorde wijze kunt voldoen aan de betalingen van uw autolening.

> Soort interesses. U moet de nominale rente en de totale effectieve rente (TEG) heel goed analyseren om de beste leningen online tegen de laagste kosten te vinden. Het is bijzonder belangrijk dat u het JKP analyseert, omdat het de werkelijke kosten van de lening vertegenwoordigt, aangezien het de rente op het geleende kapitaal omvat, evenals andere mogelijke extra kosten of uitgaven.

> Verzekering. De wet vereist geen verzekering voor autoleningen, maar het is een zeer nuttige bescherming die moet worden overwogen.

Omgekeerd vertegenwoordigt een gebruikt voertuig dus een lagere investering en vereist het een goedkopere verzekering. Aan de andere kant is de doorverkoopkorting ook veel lager. Aan de andere kant kun je soms vrij snel voor onaangename verrassingen komen te staan, aangezien het onmogelijk is om 100% betrouwbare garanties te hebben over de werkelijke staat van de auto.

Als u zich richt op een voertuigcategorie die a priori niet binnen het door u gedefinieerde budget past, kan het kopen van een tweedehands voertuig de oplossing zijn. Sommige auto’s, soms met weinig kilometers en zeer recent, worden tegen een zeer voordelige prijs doorverkocht.

Aarzel dus niet om de aanbiedingen van tweedehands modellen te raadplegen, voordat u zich hals over kop in het avontuur van nieuwe modellen stort, misschien kunt u de zeldzame parel vinden.

Welke autolening past bij mij?​

U kent nu de verschillende beschikbare leningen om uw auto te kopen, het is nu aan u om te beslissen welke u wilt adopteren. Met aantrekkelijke leenvoorwaarden en een lage rente geeft de autolening u enige bescherming maar de persoonlijke lening geeft u vrijheid voor het gebruik van het geld.

Het enige wat je hoeft te doen is oppassen met al te aantrekkelijke aanbiedingen en verborgen kosten. U kunt een van de organisaties van uw keuze kiezen. We raden ons autoleenplatform aan om veiligheid en snelheid te combineren.

EEN KREDIET BINDT U EN MOET TERUGBETALING WORDEN. CONTROLEER UW TERUGBETALINGSCAPACITEIT VOORDAT U ZICH BESLIST.

Wij zijn een financiële organisatie met jarenlange ervaring. Wij zijn een meerwaarde voor uw bank. We staan ​​altijd klaar om met u samen te werken en bieden u volledige financiële ondersteuning.

Online service is 24 uur per dag beschikbaar

© 2022, NeaKrediet. Alle Rechten Voorbehouden.